sob04202024

Aktualizovanéštv, 29 feb 2024 8pm

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

Štúrovčan.sk

Back Úvod PR články Pohodlné taxi na letisko

Pohodlné taxi na letisko

Lietanie do sveta je čoraz častejšie aj pre Slovákov. Pomaly sa rozlietava aj Bratislavské a Košické letisko.

Aj keď veľká časť letov je ešte ako chartrových teda lietajú prevažne iba v letnej sezóne do prímorských destinácií. Takéto lety sú hlavne pre dovolenkujúcich. Pravidelné lety počas celej sezóny určené často krát pre biznis cestujúcich sú zriedkavejšie z týchto letísk.

Častejšie sa teda využíva blízke Viedenské letisko. Toto už patrí do vyššej európskej ligy letísk. Aká je ale ideálna doprava na letisko do Schwechatu? Transfer z Bratislavy do Viedne je možné viacerými spôsobmi. Prvý ktorý väčšinu z ľudí napadne je zobrať vlastné auto a zašoférovať tam. Veľkou nevýhodou tohto spôsobu je že musíte niekde zaparkovať. A kto už má skúsenosti z takouto formou ten vie že parkovné na letiskách po celom svete patrí k tým najdrahším. Hlavne ak sa chystáte do zahraničia na dlhšiu dobu tak Vás pri dnešných cenách leteniek môže takéto parkovanie vyjsť drahšie ako samotný let.

Modernou alternatívou je taxi služba ktorá Vás zoberie z Bratislavy priamo na letisko do Schwechatu. Kvalitné autá a skúsený profesionálny vodiči sú samozrejmosťou. Okrem toho niektoré spoločnosti ponúkajú v cene aj občerstvenie prípadne aktuálnu tlač. Takéto služby sú už na úrovni toho čo dostanete aj v lietadle. Bližšie informácie o možnostiach taxi transferu je možné nájsť na webe takejto firmy vienna-bratislava-taxi.com. K dispozícii sú aj samotné ceny prepravy z rôznych miest.

Ak sa predsa len vydáte na cestu vlastným autom nezabudnite na kontrolu náplní auta. Na webe www.oleo.sk je bohatá ponuka.

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť