pia04192024

Aktualizovanéštv, 29 feb 2024 8pm

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

Štúrovčan.sk

Žiadosť o pomoc

ŠTÚROVO 27. február 2015 - Nitrianska  polícia žiada verejnosť o pomoc pri zistení totožnosti muža na identikite.
identikit-lupez-nitra 1 20150227 1398825670


V piatok 20. februára  okolo deviatej hodiny dopoludnia prišiel do predajne potravín na  Kasalovej ulici v Nitre neznámy zákazník. Popri tom ako ho predavačka obsluhovala,  ju požiadal, aby otvorila pokladňu a vydala mu celú hotovosť. Svoju požiadavku viackrát zopakoval. Dokonca pritvrdil vyhrážkou, že predavačku postrelí do pleca. Tváril sa pri tom, že vo vrecku má zbraň. V tom okamihu prišiel do predajne syn majiteľky. Predavačka ho poprosila nech zamkne a volá políciu. Podozrivý z obchodu okamžite odišiel.

Podľa popisu svedkov ide o muža vo veku asi 45 rokov, vysokého približne 165 až 170 cm, plnoštíhlej postavy. Mal tmavohnedé prešedivelé vlasy a oválnu plnšiu tvár. Oblečenú mal bledohnedú bundu, bielu mikinu na zips s čiernym nápisom v strede, a bledomodré džínsy. Hovoril po rusky alebo s ruským prízvukom. Podobnosť identikitu s podozrivou osobou je asi 80 percentná.

Vyšetrovateľ Policajného zboru vedie v tejto súvislosti trestné stíhanie pre zločin lúpeže. Informácie k totožnosti osoby je možné podať polícii na t.č. 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Zdroj: KR PZ Nitra

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť